MRI

Kooi van Faraday
Krijgt u een MRI op een nieuwe locatie, of dient uw huidige kooi geheel te worden vervangen? Wij zijn ervaren in het gehele traject en het leveren van een volledige oplossing.

Lees verder

MRI Deur
Is uw MRI deur versleten en bent u toe aan een nieuwe? Of wenst u een betere geluidsdichtheid? Wij kunnen uw MRI deur in een bestaande situatie vervangen door een moderne versie.

Lees verder

RF Filters
Wordt de verlichting in uw MRI kamer aangepast? Of krijgt u nieuwe MRI accessoires? Vaak is er dan een aanpassing nodig aan de RF filters. Hierin kunnen wij u adviseren.

Lees verder

Ferromagnetische detectie
FerrAlert systemen bewaken de ingang van de MRI kamer en helpen daarmee in het voorkomen van ernstige verwonding van patienten en personeel of schade aan apparatuur.

Lees verder

Rolstoel, niet-magnetisch
Heeft u regelmatig patienten voor een MRI onderzoek die slecht ter been zijn? Deze rolstoel is zeer geschikt voor toepassing bij een MRI en is volledig gemaakt van kunststof.

Lees verder

Foto Plafond
Door het gevoel van licht, ruimte en een natuurlijke omgeving draagt een foto plafond bij aan ontspanning, minder stress, een rustigere patient en daardoor een beter onderzoek.

Lees verder